Laatste nieuws2017-09-04T13:27:03+02:00

Laatste nieuws

Fijne feestdagen!

Het team van Gooise Huisartsen Huizen wenst u fijne feestdagen!

De praktijk is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari. Uiteraard is de Huisartsenspoedpost Blaricum dan geopend. Belt u dan met 088-130 96 00.

Op vrijdag 27 december is de praktijk alleen geopend voor spoedgevallen, dokter Segers neemt dan voor ons waar op de locatie Kastanjelaan 2, Huizen. Belt u voor spoedgevallen op vrijdag 27 december tussen 08:00-17:00 uur met 035-526 77 07.

Einde telefonisch spreekuur

Vanwege te lange wachttijden (soms wel 20 minuten) als patiënten in de middag het telefonisch spreekuur belden, hebben wij besloten dit spreekuur te beëindigen.

Vanaf heden kunt u al uw vragen aan ons stellen op de volgende twee manieren:

De praktijkassistentes zullen, indien nodig, uw vragen bespreken met onze huisartsen en u hierna berichten en van advies voorzien.

Nieuwe praktijkassistente

Vanaf 1 oktober wordt ons team versterkt door praktijkassistente Angela van Dijk. Zij komt maandag, dinsdag en donderdag werken op de locatie Lindenlaan. Wij heten Angela van harte welkom en kijken uit naar haar komst.

Vrijdag 20 september gesloten

Wegens nascholing is de praktijk op vrijdag 20 september gesloten.
Dokter Segers neemt voor ons waar.
Heeft u een huisarts nodig belt u dan met 035-5267707.

De praktijk van dokter Segers is gevestigd op:
Kastanjelaan 2
1272 HT HUIZEN

Bij een levensbedreigende situatie belt u met 112!

Download onze App: MedGemak!

MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

Lees hier alles en ga meteen aan de slag!

Herhaalrecepten MGn

Bestel uw herhaalmedicatie snel en gemakkelijk online via het patiënten portaal MijnGezondheid.net.

– online recept aanvragen

U kunt ook bellen met 035 -525 3425 en dan de Herhaalreceptenlijn inspreken als u dit makkelijker vind.

De geneesmiddelen staan 2 werkdagen nadat u de geneesmiddelen heeft aangevraagd voor u klaar bij de apotheek. (dus maandag voor half 6 aanvragen is woensdag na 12 u ophalen).

Overige (nieuwe) recepten worden uitsluitend uitgeschreven na overleg met de huisarts, via het telefonisch spreekuur of consult tijdens het reguliere spreekuur.